26.09.18

Στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Ανατολικής Αιγιάλειας

Απόψε, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στις 7.30 μ.μ., θα βρίσκομαι ξανά στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Ανατολικής Αιγιάλειας, ως δικηγόρος τους, στη Γενική Συνέλευση πολιτών που θα γίνει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας.

Μαζί με τη συνάδελφό μου, Μαρία Νικολοπούλου, θα συζητήσουμε με τους πολίτες που αγωνίζονται για την ζωή και την υγεία τους, για τη ζωή, την υγεία και το μέλλον των παιδιών τους και των οικογενειών τους. Θα μιλήσουμε για τις νέες νομικές ενέργειές μας εναντίον της παράνομης κι επικίνδυνης λειτουργίας ΧΥΤΑ, που αποδεδειγμένα απειλεί με καρκίνο τους κατοίκους της περιοχής και θα συναποφασιστούν τα επόμενα βήματα, νομικά και κινηματικά.

Η αναζήτηση ευθυνών θα επεκταθεί σε κάθε υπεύθυνο, όσο υψηλά ιστάμενος κι αν είναι, συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου αλλά και των αρμοδίων Εισαγγελέων και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, που αντί να προστατεύσουν τους κατοίκους, διευκόλυναν καθοριστικά την παρανομία.