12.09.18

Η Πλεύση Ελευθερίας στην 83η ΔΕΘ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 2 Μ.Μ.

Η Πλεύση Ελευθερίας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνουν το παρόν και πάλι στη Θεσσαλονίκη, όπως και το περασμένο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, που διαδηλώσαμε για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, το μέλλον μας, μαζί με τους πολίτες, τα κινήματα, τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής, της εργασίας και της ανεργίας.

Σήμερα Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, η Πλεύση Ελευθερίας επισκέπτεται την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στις 2 μ.μ. θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου Ν. Γερμανός, όπου θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα του κινήματός μας.

Θα αναπτύξουμε τις θέσεις μας αναφορικά με:

-την μνημονιακή κατοχή, των δανειστών και του ψεύτη Πρωθυπουργού, που μιλά για έξοδο από τα Μνημόνια, ενώ η Τρόικα επανήλθε στη χώρα μας προχθές (10 Σεπτέμβρη) κι ενώ η Ελλάδα έχει δεσμευθεί σε μνημονιακά μέτρα μέχρι το 2060 και διαρκείς ιδιωτικοποιήσεις μέχρι το 2114

-τη συμφωνία των Πρεσπών και την παράδοση της Μακεδονίας, της ιστορίας και της πατρίδας μας, από την κυβέρνηση Τσίπρα, που δρα προδοτικά και δίνει γη και ύδωρ στους δανειστές, στις ΗΠΑ και τη Γερμανία

-την μη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, από μια Κυβέρνηση που εκλέχθηκε με εντολή να τις διεκδικήσει

-την μη διαγραφή του χρέους, από μια Κυβέρνηση που εκλέχθηκε με εντολή να το διαγράψει.

-τη διεθνή συγκυρία και τα μεγάλα θέματα εξωτερικής πολιτικής που η κυβέρνηση είναι ανίκανη να χειριστεί

Θα ανακοινώσουμε ταεπόμενα βήματά μας αναφορικά με:

-την μήνυση που καταθέσαμε στις 6 Αυγούστου για το έγκλημα που συντελέστηκε στο Μάτι, με θύματα δεκάδες συνανθρώπους μας και τις ευθύνες της εγκληματικής κυβέρνησης για την τραγωδία και την απόπειρα συγκάλυψής της.

-την προστασία από την αρπαγή της περιουσίας των απλών ανθρώπων από τις Τράπεζες και την Κυβέρνηση, μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με την βοήθεια επίορκων συμβολαιογράφων.

Δεν εκχωρούμε την πατρίδα μας, δεν ξεχνάμε την ιστορία μας. Δεν τους χαρίζουμε τη ζωή μας.

Δεν κοιτάμε ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Κοιτάμε μπροστά.

2018 09 12 1

2018 09 12 2

2018 09 12 3